Empty Avatar
sabato 10 settembre 2016

Pekka oli taas rehkinyt koko viikon. Suorin jaloin oli vihdoin kiva istahtaa terassin korituoliin ja haistella kun koivuhalko palaa saunan uunissa. Yläpihalla auton ovet kävi ja saunalle asteli iloisesti höpöttävä naiskaksikko.

"Iltaa isännälle, joko pääsee saunaan, koko viikko oon oottanu, että pääsen tänne". Se oli Riikka, nainen, jonka pitkä tukka liihotti iltatuulen mukana ja tissit pomppi vallattomasti löysän paidan alla.

"Kyllä sinne pääsee jo", tohotti Anni. Anni kantoi pyyhkeitä ja saunalonuja kotimekossaan ja Pekka tiesi, ettei sillä ollut mekon alla kuin sileäksi ajeltu pimppi. Ihana nainen, niin se liihotti aina kotona, ja jos sormella kokeili, niin sillä oli aina vähän kostea pillu, kuin koko ajan valmiina. Ihme nainen.

Naiset valloitti saunan ja Pekka lakasi portaita puiden roskista. Sisältä kuului ensin naisten iloista puhetta, mutta kun kikatus alkoi ja puhe muuttui supinaksi, heräsi Pekan mielenkiinto.

"Haluutteko saunoa kaksin, vai pääseekö tämmönen kotiukko teiän kanssa ottaa löylyjä?"

Pekka kömpi saunatupaan ja näki saunan lasioven läpi miten Riikka otti haltuun Annin märkää pillua alalauteella. Riikka hankasi vuoroin kämmenellä, lipoi aivan pillun reunoja ja sai Annin vinkumaan kiimasta. Varovaiset, pienet näykyt sai Annin selän kaarelle.

Pekan kyrpä jökötti jo innoissaan, se vainusi, että kohta saa kyytiä. Pekka otti saunatuvan lelulaatikosta Annin tutun silikoni dildon, punaisen, 6cm halkaisijaltaan olevan patukan ja avasi hiljaa oven, Riikka kumartui taas nuolemaan Annia ja Riikan paljas ajeltu pillu nousi kuin tarjottimelle Pekan eteen. Pekka ihaili hetken tuota rytmissä heiluvaa kaunista pimppaa, ja alkoi hiljaa sivellä Riikka lantiosta. Riikka ei vastustellut, vaan pyysi jatkamaan. Pekka liu'utti peukalon Riikan heiluvaan pilluun ja antoi sen pyöriä siellä, samalla kun katseli, miten tuo nainen hoiteli ihanasti hänen naistaan Annia.

Pekka kostutti lämpimällä vedellä patukan ja alkoi sovitella sitä Riikan kosteaan pilluun. Rytmikkäästi aloitti työnnellä patukkaa syvemmälle ja huomasi miten vaikeaa Riikan oli enää keskittyä Anniin. Pekka otti tukevan otteen dildosta, ja Riikan lantiosta, ja runkkasi nyt kovalla rytmillä, että lotina kuului. Anni kömpi alas lauteilta ja nappasi Pekan kädestä patukan ja jatkoi pitkillä syvillä työnnöillä ja nyt oli Riikan vuoro hiljaa ynistä rytmissä.

Alkoi olla vähän kuuma ja Pekka kaatoi kuupalla vettä päälleen. Kyrpä seisoi käyränä, ja vahvana ja odotti vaan lupaa milloin toimia. Anni huilasi ja lähti ulos jäähylle ja huikkasi ovella, "Jatka" Pekka veti patukan sivuun ja siirtyi Riikan taakse, antoi kovan kalun osua reisiin, pepulle ja härnäsi Riikkaa pitäen kyrpää siinä pillun huulilla. Riikka ei härniä kauaa katellut vaan talutti Pekan pois kuumasta saunasta tuvan puolelle. Nojasi sohvan käsinojalle ja ohjasi Pekan tulemaan sisään. Pekka aloitti rauhassa, Riikan pillu tuntui erilaisella kuin Annin ja oli mukava rauhassa tutkailla, mitä sopukoita sieltä löytyisi.

Annikin tuli uimasta, pillu raikkaana kömpi Riikan eteen, ja Riikka antoi taas sormin ja kielellä kyytiä Annin odottavalle pimpille. Pekka työnteli tyytyväisenä ja seuraili samalla naisten puuhia. Oli huikeaa katsella kun naiset teki hyvää toisilleen.

Pekan kyrpä ilmoitti, että kohta on eka lasti tulossa ja nappasi Riikkaa tukevasti pepusta kii ja alkoi pistellä napakampaan tahtiin. Riikan piti ottaa tukevampi noja käsillä, Anni vaihtoi parempaan asentoon ja kömpi kontillaan olevan Riikan alle selälleen, paikkaan mistä näki Riikan pillun venyvän äärimmilleen Pekan vahvan kyrvän kairatessa koko varrella. Riikka huomasi Annin tarjolla olevan kiimaisen pillun ja alkoi näykki samaan tahtiin kun Pekka työnteli häntä takaa. Anni ujutti sormet Riikan pillun yläosaan ja hankasi kovaa, Pekka huomasi naisten kiiman ja paukutti muutaman nopean työnnön ja mälli alkoi valua Riikan pillulle ja siitä Annin kasvoille, Anni lipaisi tyytyväisenä huulia ja tunsi miten oma orkku oli tulossa kun Riikka jatkoi Annin pillun kovaa imua. Anni otti Riikan mällisen pillun kokonaan suuhunsa ja ahneesti antoi samalla mitalla takaisin. Pekka seurasi miten naiset saivat toisilleen aikaan huikeat orkut.

Kun jalat taas kantoi kömpi naisetkin pystyasentoon. Riikka tokeni ensimmäisenä, "Perhana, joko pääsee saunaan" "Juujuu", tokaisimme isäntäväkenä kuin yhdestä suuta.

Guest